Wim Cox zorgt voor uw binnendeuren op maat!

Wilt u nieuwe binnendeuren in Koersel laten plaatsen in uw nieuwbouw of bestaande woning? Kies dan voor een vakman met kennis van zaken. Iemand die voor een perfecte plaatsing zorgt, met of zonder zichtbare scharnieren, en helemaal in overeenstemming met de stijl van uw woning of appartement.

In de regio Koersel kunt u voor uw binnendeuren steeds rekenen op de vakkennis van Wim Cox Interieur. Zaakvoerder Wim komt graag bij u langs om samen met u een voorstel uit te werken dat voldoet aan uw wensen en budget.

Binnendeuren in alle stijlen

Bij het kiezen van de juiste binnendeuren hebt u heel wat opties; van de klassieke verfdeur tot stijldeuren, schuifdeuren en hypermoderne deuren. Alles kan! Wim Cox luistert graag naar uw wensen en ideeën en werkt ze met plezier uit.

Welke uitvoering u ook kiest, één ding staat als een paal boven water: al onze deuren staan garant voor 100 % kwaliteit en vakmanschap!

Laat u adviseren bij het kiezen van de juiste binnendeuren

Wim Cox geeft u graag persoonlijk advies zodat u over alle elementen beschikt om een juiste beslissing te nemen bij de keuze van de binnendeuren voor uw woning of appartement. Aarzel dus niet om contact op te nemen via de contactpagina!

Back to Top